Thursday 9 April 2015

Actitud: Victor Küppers at TEDxAndorralaVella



La gent som com una bombeta, que anem amb potència però alguns tenen més i altres menys, i és que la gent està desanimada per coses que no tenen molta importància però que exageren molt. Hem de ser persones felices perquè a part de coses dolentes també hi ha coses bones com el carisme d'una mare.

Christian

D'aquest vídeo m'he quedat amb que nosaltres tenim la nostra pròpia personalitat i humor i quan estem tristos o desanimats deixem de ser aquesta persona alegra que a tothom li agrada.


Aina


Aquest vídeo parla de l'actitud de cadascú, de la gent que es desanima, que té enermetats.L'ànim tens que aguantar-lo. En la vida tens que estar feliç, mai trist , sempre tenim que pensar en positiu.


Lucía

M'ha semblat que el noi té tota la raó i que tens que ser feliç amb el que tens.


D. Rubio

El que es veu d'una persona és l'actitud i tenim que estar feliços encara que tinguem problemes 


A. Torrecilla

La felicitat està en les coses simples. Nosaltres decidim la nostra actitud. Això separa els cracks dels xusquers.


Lluís



Aquest vídeo va sobre l'actitud, que en la vida no pots anar trist , tens que anar sempre feliç, fer totes les coses sent FELIÇ.


Darío

Tots tenim 20 coses bones encara que pensis que no i també tenim 20 problemes.


Ariadna


Has de tenir i·llusions en la teva vida i viure per aconseguir el que et fa feliç i disfrutar les petites coses de la vida, no has de pensar a cada moment del dia en els teus problemes.


Maria

L'actitud és l'últim dret que tenim les persones.


Umar

He entès que a la vida, quan vols fer un treball, les persones sí que es fixen en el coneixement i els estudis. Però el que més veuen en una persona és la seva actitud, perquè a vegades, amb l'actitud, ho dius tot: si ets un bon treballador o no, o si et prens un treball de debó o no. Per tant, hem de tenir bona actitud.

Melisa




No comments:

Post a Comment