Monday 13 April 2015

El diari d'Anna Frank. Personatges




ANNA FRANK:


El meu personatge És l'Anna Frank és una noia de 13 anys i És jueva. Quan tenen que amagar-se per culpa de Hitler i els nazis es té que adaptar a les hores que poden moure o parlar i a ella li costa una mica perquè és una noia molt juganera en aquest temps escriu un diari sobre el que li passen.

A. Torrecilla




El meu personatge és l'Anna Frank. És una noia que se sent molt estimada pel seu entorn. Ella creu que no s'ha de amagar ni per ser una noia ni per se jueva.


A. Fernández




SRA. FRANK:


La senyora Frank És la mare de Anna Frank i És molt bona perquè ajuda molt a l'Anna Frank i es sent malament perquè sembla que l' Anna estima més al seu pare .


A. Ruiz




SR. FRANK:




El Senyor Frank té més de quaranta anys. Estima molt les seves filles i la seva dona. És molt amable pel fet de deixar que visquin al seu taller la família Vaan Daan. Està sempre mirant per la finestra per vigilar que no entrin els nazis i els matin.


Jordi

El senyor Frank té uns 40 anys és culte,pacient,agradable.Té dues filles l'Anna i la Margot i la seva dona la Sra.Frank.

Álex



MARGOT:


Margot és una nena de divuit anys, és la germana gran d' Anna Frank. És tranquila, sèria i ordenada.


Ariadna




SR. VAN DAAN:


El senyor Van Daan és una mica egoïsta. Es l'ajudant del Sr Frank i sempre s'està barallant amb la seva dona. Fuma molt. Roba menjar a la nit i es molt garrepa amb el menjar.


Lluís



SRA. VAN DAAN:


És una dóna molt rica, sempre va amb el seu abric de pell i troba a faltar a seva riquesa de casa.


Paula

PETER:

El meu personatge: En Peter és un noi de 16 anys bastant tímid que no parla molt i que només es preocupa pel seu gat Mouschi, ell i l'Anna és cauen bé pero no parlen massa entre ells. Amb la arribada del senyor Dussel a la casa  hi ha tensió entre ell i en Peter perquè el senyor Dussel té alergia del gat.

Umar

MIEP:


La Miep i el Senyor Kraler són dos holandesos que els ajuden a sobreviure li portaven menjar, aigua i li donaven noticies, ...

Jordi








SR. KRALER:



El Sr. Kraler és qui ajuda a la família Frank. Aquest personatge, fa tot lo possible per si venen els nazis, perque diu que no li agraden gens els nazis.


Fuseni



SR. DUSSELL:

El senyor Dussel és l'amic del nòvio de la Miep que és dentista i jueu. Ell sol caure bé als joves.


Christian



No comments:

Post a Comment